Ponuda »

SlikaProizvodOpisPakiranjeCijenaStanje
Aronija Pole sok Aronija sok 100% sok od aronije, bez dodanih zaslađivača, konzervansa i aditiva. Proizveden tradicionalnom metodom (hladnim prešanjem), pasteriziran 0,5lit 100,00kn Uskoro!
Aronija Pole čaj Aronija čaj Sušeni i samljeveni plodovi aronije, bez dodatnih sastojaka! Udio ploda aronije 100% 125gr 35,00kn Uskoro!
Aronija sušena Na "suncu" sušeni plodovi aronije, bez aditiva, konzervansa, šećera...!? Udio voća 100% 250gr
  • PDV nije obračunat, sukladno odredbi čl. 90. Zakona o porezu na dodanu vrijednost!
  • Dostava za područje Republike Hrvatske po cjeniku Hrvatske pošte. Detalje o informativnim cijenama slanja paketa možete saznati na web stranici Hrvatske pošte!
  • Narudžbe u vrijednosti većoj od 100,00kn sa područja grada Zagreba, dostavljamo na kućnu adresu bez troškova dostave!?
  • Dostupne proizvode možete naručiti ovdje!

Naš sok i čaj spravljeni su isključivo od plodova aronije koja je uzgojena i brana na našem imanju. Ne bavimo se otkupom i preradom plodova aronije, iz domaćeg ili stranog uzgoja! Jedino tako možemo postići postojanost kvalitete proizvoda, jer u potpunosti imamo nadzor nad cjelokupnim procesom uzgoja, na koji utječe puno faktora. Svi ti utjecaji mogu, i ostavljaju traga, u samom plodu koji svojim sastavom itekako mogu biti različiti, s obzirom na način uzgoja, primjenu biološko-organskih mjera, sastav i kvalitetu tla na kojem aronija uspijeva.

Stvaranje plodova aronije • Iz cvijeta polako nastaju bobice aronije - početak svibnja

Činjenica, da je aronija uzgojena na ekološki način, ne mora nužno značiti i vrhunsku kvalitetu samoga ploda, u smislu nutritivne vrijednosti i blagotvornog djelovanja na organizam čovjeka! Budimo realni, aronija je predodređena za čisti ekološki uzgoj, tu ne treba trošiti previše riječi, jer naše nam dosadašnje iskustvo kazuje kako doista nema nametnika koji su u stanju načiniti štetu, kao što to čine drugim voćnim vrstama. Jedino, s čim smo se susreli jest Dlakavi ružičar , kojeg smo na vrijeme primjetili, ali i uspješno odstranili, jer vrlo lako se skuplja!

Zreli plodovi aronije • Zreli plodovi aronije - sredina kolovoza

Klima, padaline, temperatura, sastav tla, gnojidba…, itekako mogu utjecati na samu strukturu ploda (ne na rodnost ili količinu). Kako sva raspoloživa literatura kazuje da aronija uspijeva skoro na svim vrstama tla, možda otuda i razvidna razlika proizvoda od aronije, koji se mogu nabaviti kod nas u okusu i mirisu, a možda i sastavu korisnih tvari!?